22 de març del 2009

Barça 6-0 Màlaga

Avuí, el Barça ha tornat a lluirse, aquesta vegada, contra el Màlaga.
El Barça ha clabat 6 gols,el primen gol al minut 19, amb un gol de Xavi Hernandez, el segon gol ha sigut de Leonel Messi, que ha meravellat tot camp Barça amb un gol per a recordar, control amb el pit, regateja dos defenses amb dificultat, i gool!!
El tercer gol, al minut 32, ha sigut obra del francé Henrry, despres d'un gran pase de Xavi Hernandez (autor del primer gol). Falta algú no? clar que sí! el jugador camerunes tampoc s' ha quedat enrere, sense problema ha clavat un gol al minut 43, al minut 50 Dani Alves ha fet una aparició a l'area de Goitia. Y al minut 56 ha arribat l'últim gol per al Barça, amb una magnifica jugada del pitxixi de la lliga Samuel Eto'o.
Encara així el partit ha deixat mal sabor de boca a tres jugadors, que després d' un exlèndit partit han acabat lesionats: David Iniesta, Xavi Hernandez i Touré Yaya.
Després d' aquesta jornada, el Barça ha quedat amb 69 punts, amb 63 li segueix el Real Madrid, el Sevilla, que el disabte guanyà al Valladolid 4 gols a 1 va tercer amb 54 punts, y cuart, amb 48 punts el Vilareal, que dissabte guanyà també al Athletic de Bilbao 2-0.
I mantenim la ventaja de 6 punts amb el Reial Madrid



Clica ací per vore tots els gols de la jornada 28

4 comentaris:

albert del Ramo ha dit...

Bon Partit.

Hui el Barça ha jugat fantasticament bé i aixo s'ha reflectit al marcador

José Manuel ha dit...

jo el barça si que s'ha lluit 6-0 qui ho diria, encara que el malaga no pareix molt bon equip

albert del Ramo ha dit...

Jose personalment no estic d'acord en el que has dit sobre que el Malaga no es bon equip, perque per si no ho sabies el Malaga es l'equip revelació de la lliga 08-09 , esta a 5 punts de la champions , i va 8 empatat amb el Deportivo, At.Madrid i València, i empata amb alguns equips grans com : l'Atletic de Madrid, València i estigue a punt de guanyar al Reial Madrid (4-3).

Salutacions de Sentimentaronja

Ivan ha dit...

bon blog Clara, m'agrada com estàs escrivint les cròniques dels partits. Ànim i segueix així.
Jose, com bé t'ha dit l'Albert, el barça fa petit qualsevol rival, independentment de que siga bo o dolent